Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания участваха в

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания участваха в
Коментари Харесай

Мелания и Доналд Тръмп запалиха светлините на елхата пред Белия дом

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  и брачната половинка му Мелания участваха в церемонията по запалването на светлините на коледната елха на поляната пред Белия дом - традиция, която датира от 96 години, съобщи ДПА.

" Това е време от годината да се веселим с нашето семейство и другари, да демонстрираме щедрост и благосклонност в уговорката ни в цялата страна и всички наши общности, и да благодарим за цялата берекет в живота ни ", сподели Тръмп под аплодисментите на присъстващите.
" Merry Christmas, everybody. We just have to say it all together - merry, merry Christmas. "

President and Melania Trump participate in the National Christmas Tree Lighting Ceremony at the White House.
— The Hill (@thehill) Президентът на Съединени американски щати, който по принцип е прочут със своята груба и от време на време всяваща разделяне изразителност, този път насочи обръщение за единение при запалването на елхата.
 БГНЕС
" Ние сме едно американско семейство. Ние се нараняваме дружно, изцеряваме се дружно и постоянно преодоляваме компликациите дружно ", увери Тръмп. Той благодари особено на хората, които първи се отзовават при естествени бедствия и произшествия, както и на американските военни.

На церемонията американският министър на вътрешните работи Райън Зинки показа президента като " индивида, който върна Коледа ". Зинки не изясни какво е имал поради.-->

Тръмп има мощна поддръжка измежду християните евангелисти, отбелязва ДПА. Музикалната стратегия по време на церемонията включваше осъществявания от няколко артисти християни и от оркестъра на американската войска. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР